Средишниот дел на трпезариска маса М5 има два закосени дебели столба кои даваат V изглед и се интересен детал кој го разбива минималистичкиот изглед и дава премногу елеганција.

Маса М5 може да биде изработена од фурниран буков медијапан во стандардни и пастелни бои, може да биде изработена и од орев или даб во зависност од вашата желба и побарувачка за вашиот дом.

Секоја маса има продолжеток од 50 см за семeјни пригоди, додека поголемите димензии 160/90 см и 180/90 см имаат опција и за продолжување и од 100 см.

Достапни димензии

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

180/100+50 см

Погледнете и други модели