Правоаголна трпезариска маса која е поставена на два независни централни столбови. Масата М6 ќе внесе елеганција и стабилност во трпезаријата.

Достапна е во голем избор на димензии, со што ќе имате опции да ја вклопите во секое катче од трпезаријата. Се изработува од фурниран медијапан бука во природни или пастелни нијанси.

М6 е од оние маси кои немаат потреба да се наметнуваат, едноставно пленат со својата едноставност и квалитет.

Достапни димензии:

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

160/90+100 см.

180/90+100 см.

Погледнете и други модели