Класична трпезариска маса која се одликува со едноставен дизајн, а можноста за комбинирање на бои и материјали дозволува да ја вклопите во модерни ентериери.

Достапна е во 3 димензии со опција за продолжеток од 50 см. Масата Маја Инт е синоним за стабилност, благодарение на ногарите изработени од масивно дрво.

Се изработува од бука или даб, достапни во повеќе нијанси. Маса која лесно ќе ја вклопите, а ќе ве освои со својата ненаметлива убавина.

Достапни димензии:

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

Погледнете и други модели