Мала трпезариска маса во комбинација на дрво и метал, која креира модерен простор во кафе бар или ресторан, а благодарение на големата палета на бои за метал и дрво имате можност да ја вклопите во секој ентериер.

Квадратната форма на маса е идеална за помали трпезарии и имате можност за комбинирање со трпезариски столици со дрвени или метални ногарки од нашата понуда.

Испреплетена метална конструкција на трепезариската маса Минор со плотна од фурниран медијапан, стабилна и модерна за угостителски објекти.

Достапни димензии:

90/90 см

80/80 см

70/70 см

60/60 cм

Погледнете и други модели