Модерна трпезариска маса со испреплетена метална конструкција, наменета за оние кои сакаат да имаат уникатно парче мебел во својата трпезарија.

Маса за секој оброк на Вашето семејство, но и за секој настан каде бројот на луѓе се зголемува со можност за продолжување на масата за 50 см.

Масата Орион се изработува со плотна од фурниран медијапан бука, даб или орев и метални ногари достапни во неколку нијанси. Достапна е во 4 димензии како фиксна маса или со опција за продолжеток од 50 см.

Достапни димензии:

160/90 см

180/90 см

160/90+50 см

180/90+50 см

Висина 76 см

Погледнете и други модели