Модерно и функционално решение за мали домови, ресторани и кафетерии. Стандардни форми и димензии на оваа маса ќе бидат вистинскиот избор за уредување на сите угостителски објекти.

Конструкција и ногари од масивно дрво по избор: бука, даб или орев ќе обезбедат стабилност на масата, додека плотна од фурниран медијапан со можност за избор на боја дава софистициран изглед, кој никого не остава рамнодушен.

Кружни форми кои се фиксни, почнуваат од најмалите димензии потребни за угостителство со Ф60 см. па се до Ф100 см.

Достапни димензии:

Ф60 см

Ф70 см

Ф80 см

Ф90 см

Ф100 см

Висина 77 см

Погледнете и други модели