Трпезариската маса Storm е совршен баланс на убавина и функционалност. Со дизајн со четири ногарки поврзани во средината, оваа елегантна трпезариска маса ќе биде вистинско ремек дело во вашата трпезарија.

Горниот дел на трпезариска маса Storm е изработен од фурниран медијапан, кој може да биде од орев, даб или бука.

Трпезариската маса за Сторм може да биде со фиксна димензија или со опција за продолжување од 48 см. Продолжетокот се наоѓа под горниот дел од масата и со висококвалитетен механизам, на лесен и едноставен начин масата може да се издолжи за 48 cm од основната димензија.
Достапни големини:
160/90 см
160/90 плус 48 см
180/90 см
180/90 плус 48 см
Висина 77 см

Погледни и други модели