Впечатлива столица која за кратко време ќе стане Вашето омилено парче на мебел во трпезаријата. Столица со едноставен дизајн, која воодушевува со својата удобност.

Полукружниот наслон и голем избор на мебел штофови, ќе придонесат оваа столица да биде место за релаксација и уживање, без разлика дали ќе се најде во спална соба, трпезарија, како столица за биро или кафе бар.

За сите оние кои сакаат да направат целина во домот, Ви го препорачуваме барскиот стол Алексис, кој е одлично решение за кујнски остров, шанк или кафетерија.

Димензии:

Ширина: 53 см

Висина: 84 см

Должина: 64см

Висина на седиштето: 49см

Погледнете и други модели