Трпезариска столица Аполон е уникатна по својот наслон во три дела, каде што имате безброј можности за комбинација на бои и материјали.

Широк наслон тапациран во три дела, разделен со дрво како декор и мекото седиште обезбедува удобно седење, а воедно и елегантен изглед кој ќе се вклопи во секој стил.

Рамката изработена од дрво бука достапна во повеќе нијанси и мебел штоф како избор за тапацирање е крајниот детал за совршен изглед на столот.

 

Димензии:

Должина 58 см

Ширина 50 см

Висина 91 см

Висина на седло 50 см

длабочина на седло 43 см

Погледнете и други модели