Стол Асја е баланс помеѓу квалитет и модерен дизајн. Столица, за која знаете дека ќе може да ја вклопите во секој простор. Метална контрукција и ногари од масивно дрво се гаранција за квалитет, кој ќе трае со години.

Може да ја користите како трпезариска столица, да се најде во Вашата спална соба или да уживате во ергономскиот дизајн додека работите во канцеларија.

За полесно да ја вклопите во ентериерот, изберете бои и материјали кои ќе ви одговараат од нашата палета на мебел штоф и дрво.

Димензии:

Ширина: 60 см

Висина: 86 см

Должина: 59 см

Висина на седиштето: 49 см

Погледнете и други модели