Надополување на колекцијата Камелија претставува столот со раконаслон.

Дизајн кој се одликува со линии кои се пратат, дрвена рамка изрботена од високо квалитена бука по најнова технологија.

Уникатен изглед на столот му го даваат дрвените, отворени потпирачи за раце, спојувајќи ги предните ногари со наслонот за грб.

 

Димензии:

Должина 65 см

Ширина 50 см

Висина 100 см

Висина на седло 48 см

Длабочина на седло 45 см

Погледнете и други модели