Модерен стол кој се карактеризира со префинети и едноставни форми.

Удобно седло зајакнато со федери и еластични појаси кои продолжуваат на  малку закривениот, широк потпирач за грб за максимална удобност.

Дрвената рамка изработена од високо квалитена дрво бука или даб. За совршено да се вклопи во вашиот дом постои можност за избор на бои и дезени на такенини за тапацирање.

Димензии:

Длабочина 64 см

Ширина 48 см

Висина 95 см

Висина на седло 47 см

Длабочина на седло 45 см

Погледнете и други модели