Безвременска класика која секогаш е во тренд. Столот Мона Честер е специфичен по честер елементи на високиот наслон и удобност.

Оваа столица е одлично решение за трпезарија или ресторан, каде ќе внесе рустикален стил во домот, а со големиот избор на штоф ќе може лесно да го вклопите.

Ногарите се изработуваат од масивно дрво бука или даб, а за дополнителна удобност влијаат еластичните појаси на наслонот, кои продолжуваат на седлото со федери и сунѓер.

Димензии:

Длабочина 63 см

Ширина 48 см

Висина 97 см

Висина на седло 47 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели