Елегантна трпезариска столица, која може да се комбинира со повеќе стилови.

Благодарение на високиот наслон, кој е зацврстен со еластични појаси кои продолжуваат на седлото со федери и сунѓер, овој стол нуди голем комфорт.

Со ногарите од масивно дрво бука или даб, се гарантира стабилност и квалитет. Можноста за избор на бои на дрво и мебел штоф, го прават овој стол лесно прилагодлив на секој ентериер. Истиот модел во честер варијанта е столицата Мона Честер.

 

Димензии:

Длабочина 63 см

Ширина 48 см

Висина 97 см

Висина на седло 47 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели