Овој трпезариски стол ќе ве освои на прва со својот специфичен дизајн. Закосени ногари од масивно дрво и седло изработено од метална рамка допринесуваат овој стол покрај дизајнот да се истакне и со удобност и квалитет.

Може да го комбинирате со трпезариски маси со метални ногари или со дрвени кои ќе ги вклопите во иста нијанса. Одлично одговара и со кружни маси, како што е  Сириус.

Има голем избор за боја и материјал на дрво, како и мебел штофови со кои може да правите комбинации.

Димензии:

Ширина: 63 см

Висина: 78 см

Должина: 54 см

Висина на седиштето: 49 см

Погледнете и други модели