Барскиот стол Клои во класичен стил, со модерен индустриски пресврт. Честер елементите, искомбинирани со метални модерни ногари ја прават оваа барска столица единствена по својот изглед.

Седлото обложено со сунѓер и кадифен мебел штоф, овозможува удобност во која ќе уживате додека појадувате во вашата кујна или го пиете омилениниот коктел во бар.

Моделот е достапен со две висини, зависно од висината на шанкот. За висина на шанк од 90 см соодветен е барски стол Клои A со висина на седло 60 см. Додека за висина на шанк од 105 см соодветен е повисокиот модел Клои Б со висина на седло од 75 см.

 

Димензии:

Ширина: 42 см

Висина: 111 см

Должина: 54 см

Должина на седиштето: 40 см

Висина на седиштето: 75 см

Погледнете и други модели