Барска столица, која освојува на прв поглед со својот минималистички изглед и прави линии. Металните ногарки, нудат стабилност, а заедно со висококвалитетниот мебел штоф формираат барски стол кој ќе трае со генерации.

За да го искомбинирате во секој простор, изберете една од осумте нијанси на метал и мебел штоф кој најмногу ќе одговара на Вашиот стил.

Моделот е достапен со две висини, зависно од висината на шанкот. За висина на шанк од 90 см соодветен е понискиот модел на барски стол Наоми A со висина на седло 62 см. Додека за висина на шанк од 105 см соодветен е повисокоит модел Наоми Б со висина на седло од 75 см.

Ширина: 46 см

Висина: 94 см

Длабочина: 52 см

Длабочина на седиштето: 40 см

Висина на седиштето: 62 см

Погледнете и други модели