Откријте ново доживување во секојдневието со нашите прилагодливи клуб масички “Clouds”. Достапни се во четири форми и големини, кои може да се комбинираат по Ваша желба. Изберете од врвни материјали како MDF даб, орев, покривни бои или луксузен ламинам.

Изберете ја формата што ќе одговара на вашиот простор, избирајќи меѓу безвременската триаголна, елегантната овална, триаголна форма со заоблени агли.  Создадете масичка која е уникатно ваша, совршено вклопена во вашата декорација и подигање на дневната соба на ново ниво на елеганција.

Масичките “Clouds” се состојат од четири форми, од најголемата форма А која е со димензија 133/87 cm до најмалата форма D со димензија 62/58 cm. Сите масички може да бидат со различна висина, за да се комбинраат една со друга.

Достапни димензии:

Клауд А 133/87 cm
Клауд Б 90/85 cm
Клауд Ц 88/83 cm
Клауд Д 62/58 cm

Достапни висини за нив се:

-40 cm

-43 cm

-46 cm

Погледнете и други модели