Сандарден облик и димензија која го олеснува изборот на клуб маса пред вашата гарнитура.

Правоаголната форма со централна ногарка на кој има впечатлива лента со боја по Ваш избор, ќе стане место за Вашето утринско кафе.

Клуб маса M2 е како дополнение на трпезариската маса М2 со која формирате целина во дневната соба.

Достапна димензија:

110/70 см

Висина 40 см

Погледнете и други модели