Трпезариската столица Лиза Честер со своите честер елементи плени со елеганција.

 Високиот и тесен наслон е перфектно надополнување на секоја трпезариска маса давајќи му нота на префинетост, класика и топлина.

Столот е покриен со лесна за нега и мека ткаенина изработена од 100% полиестер со боја и дезен по Ваш избор, и ногарки по избор од масивно дрво бука или даб.

 

Димензии:

Должина 65 см

Ширина 50 см

Висина 100 см

Висина на седло 48 см

Длабочина на седло 45 см

Погледнете и други модели