Класичен модел на трпезариска столица кој со своите прави линии се комбинира со секаков модел на трпезариска маса.

Елегантен, тесен и висок наслон, дозволува поставување на столицата Лиза на трпезариски маси со помала димензија или кога на поголема маса сакате да ставите поголем број на трпезариски столици.

 Столот е покриен со лесна за нега и мека ткаенина изработена од 100% полиестер со боја и дезен по Ваш избор, а ногарките можат да бидат од дрво бука или даб.

Димензии:

Должина 56 см

Ширина 45 см

Висина 100 см

Висина на седло  49 см

Длабочина на седло  39 см

Погледнете и други модели