Трпезариската маса Брианзола со безвременски рустичен дизајн, кој ќе стане главен акцент во Вашата трпезарија.

Со специфичните закосени ногари и  изрезбани цветни орнаменти  ја прават оваа маса уникатен примерок во Вашиот дом.

Изработена е од масивно дрво бука достапна во повеќе нијанси или рачно изработена техника патина, која го дава рустичниот изглед.

Достапни димензии:

180/105+40 см

Ф120+40 см

Погледнете и други модели