Трпезариската маса Лара е уште една во низата на кралски маси која со својата специфична форма на плотна и заоблување на краевите и ногарите кои на самиот почеток имаат две задебелувања во форма на топка ја засилуваат нејзината моќ.

Има можност за финиш во пастелни бои, патина или комбинација ногари во пастелна боја и плотна во природни нијанси на бука и пастелни бои.

Достапна со стандардни димензии со можност за продолжување на површината за јадење од 50 см, висина 77 см.

140/90+50 см

160/90+50 см

180/100+50 см

Погледнете и други модели