За создавањето на современ ентериер со нота на викторијански стил, односно ентериер од кралскиот период, може да биде тешко, ама затоа ние може да ви ја понудиме правоаголната трпезариска маса Луиџи која може да ви го даде тој спој на модерна вибрација и минати траги.

 Јасно дефинирана плотна и прави ногари со фино резбани орнаменти, дискретни ама сепак на масата и даваат стилска нота.

Достапна во стандардни димензии со опција за продолжување од 50 см.

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

Погледнете и други модели