Впечатлива трпезариска маса, која ќе внесе елеганција во секоја трпезарија, благодарение на металните линии кои го прават овој дизајн единствен.

Можете да го  комбинирате по Ваша желба, од бука, пастелни бои, даб па се до орев во сите стандардни  димензии. Изборот останува на Вас.

Секоја маса има опција да се продолжува од 50 см, додека поголемите димензии 160/90 см и 180/90 см имаат опција за продолжување и до 100 см.

Достапни димeнзии

100/90+50 см

120/80+50 см

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

180/100+50 см

Погледнете и други модели