Трпезариска маса М8 е масивно парче на мебел со средишен столб, кој со сигурност ќе стане доминантен елемент во Вашата трпезарија.

Голем избор на димензии е она што е карактеристично за маса М8. Секоја димензија има опција за продолжеток од 50 см. со што лесно ќе ја вклопите во секаков тип на простор.

Се произведува од фурниран медијапан бука, даб или орев, достапни во неколку нијанси.

Достапни димензии

100/90+50 см

120/80+50 см

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

180/100+50 см

160/90+2 х 50 см

180/90+2х50 см

Погледнете и други модели