Трпезариски стол кој внесува модерен пресврт во традиционална трпезарија. Се карактеризира со испреплетени линии на наслонот и конструкција од масивно дрво бука.

Големиот избор на мебел штоф за седлото и нијанси на дрво, го прават овој стол да се вклопи во повеќе стилови, од рустикален до класичен стил.

Се надополнува со трпезариска маса Камелија и столот Камелија Р  каде што Вашата трпезарија ќе добие нов елегантен изглед.

Димензии:

Должина  52 см

Ширина 47 см

Висина  94 см

Висина на седло  48 см

Длабочина на седло  41 см

Погледнете и други модели