Претставителен, удобен и грациозен, овој барокен стол зборува за шармот на минатото.

Раскошните украси во потпирачот за грб, во комбинација со заоблените ногарки на столот, му даваат на овој стол беспрекорен изглед.

Столот е покриен со високо квалитетен мебел штоф по Ваш избор, со рамка изработена од дрво бука.

 

Димензии:

Должина 56 см

Ширина 49 см

Висина 104 см

Висина на седло  52 см

Длабочина на седло  42 см

Погледнете и други модели