Современиот дизајн на клуб маса Касио ја покажува едноставноста и елеганцијата.  Комбинација на дрво и метал е идеална за сите модерни ентериери.

Плотната на масата се изработува од бука, даб или орев, а металните ногари кои се едноставни, а сепак доволно впечатливи даваат стабилност на целата конструкција.

За да креирате модерна целина во просторот, комбинирајте ја со трпезариската маса Касио која го има истиот дизајн.

 

Достапна со димензија 110/70 см

Висина 42 см

Погледнете и други модели