Елегантна масивна столица со раконаслон со едноставен дизајн и правии линии. Се надополнува со столот Џина без раконаслон и заедно формираат елегантен трпезариски сет.

Тапациран наслон со отвор во долниот дел, широкиот дел за седење и конструкција од масивно дрво, го прават овој стол издржлив и удобен.

Изборот на бои за дрво и мебел штоф, овозможува лесно да го вклопите со останатиот мебел. Изработена од масивно дрво бука или даб, Џина станува одличен кандидат како столица за ресторани, кафетерии или трпезарии каде квалитетот е приоритет.

 

Димензии:

Длабочина 60 см

Ширина 57 см

Висина 88 см

Висина на седло 50 см

Длабочина на седло 46 см

Погледнете и други модели