Трпезариски стол Трафората со раконаслон се надополнува со Трафората без раконаслон и формира безвременски рустичен сет, кој ќе ја претвори Вашата трпезарија во бајка.

Оваа столица благодарение на својата удобност и дизајн, може да биде дел од трпезаријата, но и како столица за во спална соба или библиотека.

Столот е обложен со високо квалитетен мебел штоф по Ваш избор и рамка изработена од масивно дрво бука.

Димензии:

Должина 56 см

Ширина 57 см

Висина 104 см

Висина на седло  52 см

Длабочина на седло  42 см

Погледнете и други модели