трпезариски маси

Трпезариска маса Сторм

Сторм Трпезариската маса Storm е совршен баланс на убавина и функционалност. Со дизајн со четири ногарки поврзани во средината, оваа елегантна трпезариска маса ќе биде вистинско ремек дело [...]

Трпезариска маса Касини

Касини Трпезариска маса што се продолжува за сите љубители на мебел од дрво и метал. Металните ногарки со извонреден облик ја прават оваа маса ремек дело во секоја [...]

Трпезариска маса Атлас

Атлас Модерно и функционално решение за сите домови, кои го сакаат модерниот микс на дрво и метал. Стандардната правоаголна форма и достапноста на димензии, оваа маса ја прават [...]

Трпезариска маса Хуго

Хуго Трпезариска маса Хуго е совршен баланс на убавина и функционалност. Дизајнот се карактеризира со чисти линии и модерни облини кои внесуваат визуелна мекост во секој простор. Плотната [...]
kruzna trpezariska masa so metalni nogarki i orev plotna

Трпезариска маса Сириус

Сириус Кружна маса која ќе стави акцент на Вашата трпезарија. Испреплетени метални ногари и кружна плотна како чиста геометриска форма, формираат една целина која не може да остане [...]